Hosting & Backup

Hvorfor er god hosting og backups vigtigt?

En fantastisk hjemmeside eller webshop fortjener lige så god hosting, hvilket også er et vigtigt led i at opnå dens fulde potentiale.

God hosting er det som sørger for at jeres hjemmeside eller webshop er tilgængelig for jeres kunder på alle tidspunkter af døgnet. God hosting sikrer også at jeres hjemmeside eller webshop kan håndtere, at I får en øget organisk tilstrømning af kunder, eller når I oplever pludselige store stigninger i antallet af besøgende, f.eks. i forbindelse med gode tilbud eller spændende indhold.

Vi tilbyder derfor tilkøb af professionel hosting gennem vores samarbejdspartnere, som sikrer at jeres hjemmeside eller webshop altid kører stabilt og lynhurtigt, også når der er pludselige stigninger i trafikken.

Backups
Ligesom alt andet, kan det ikke garanteres at ens online tilstedeværelse altid vil være problemfri, og det er netop her at gode backup systemer kommer til undsætning. Vi synes at det er vigtigt at vores kunder altid kan føle sig trygge ved at vide, at det er nemt at spole hjemmesiden eller webshoppen tilbage til en nylig stabil og problemfri version, hvis der skulle opstå nogen form for problemer. Derfor inkluderer vi regelmæssige backups af hele jeres online tilstedeværelse, når I tilkøber hosting gennem vores samarbejdspartnere.

En stor del af sikkerheden i en hjemmeside eller webshop ligger i at den er korrekt konfigureret, og at alle ekstramoduler og software vedligeholdes løbende. Hvis vedligeholdelsen nedprioriteres, bliver hjemmesiden eller webshoppen et nemt og attraktivt mål for hackere, som dagligt angriber hundrede og tusindevis af hjemmesider og webshops med uddateret software og ekstramoduler, hvor de kan udnytte de kendte sikkerhedshuller til at få uautoriseret adgang.

Derfor tilbyder vi tilkøb af support klippekort, som kan anvendes til regelmæssig vedligeholdelse og opdatering af jeres hjemmeside eller webshop.

WordPress Hjemmeside
og Webshop

Få sikret jeres online
tilstedeværelse i dag

Få sikret jeres online
tilstedeværelse i dag