Hosting & Backup

God hosting er afgørende for jeres kunders oplevelse

Virksomheder mister hver dag potentielle kunder, og dermed omsætning, på grund af langsomme og forkert konfigurerede hosting servere.

Størstedelen af kunder bruger i dag deres mobil til at browse og shoppe, og bare 1 sekund hurtigere indlæsningshastighed af jeres website kan betyde op til 27% flere gennemførte salg*.

Mange besøgende på samme tid kan tvinge selv de største websites i knæ hvis hostingen ikke kan håndtere de store mængder trafik, og for en webshop betyder dette store mængder mistet omsætning.

Kunder er utålmodige og browser gerne videre, hvis jeres website indlæses for langsomt.

Derfor er det vigtigt at jeres website er hosted af en leverandør som har den rigtige viden og erfaring, samt adgang til kraftfulde servere og forbindelser.

Vores faste hosting partner opfylder disse krav til punkt og prikke og har sørget for lynhurtige og stabile hjemmesider til virksomheder i mere end 20 år.

I kan derfor være trygge ved at jeres website altid indlæses lynhurtigt, både ved normal og forhøjet trafik, og dermed giver jeres besøgende den bedst mulige oplevelse, når jeres website er hosted af vores partner.

Backups gør livet lettere

Hundredtusindvis af websites bliver dagligt angrebet af hackere, som forsøger at få uautoriseret kontrol over websitet ved f.eks. at udnytte en fejl eller et sikkerhedshul i de softwaremoduler som websitet er bygget på. 

Derfor anbefaler vi på det kraftigste at benytte vores support klippekort til at få jeres website vedligeholdt og opdateret regelmæssigt for at undgå indbrud fra hackere der udnytter kendte sikkerhedshuller.

Hvis et angreb alligevel slipper igennem, så er det gode backup systemer som betyder at jeres website kun er utilgængeligt i få timer, i modsætning til flere dage eller uger. Med et godt backup system kan jeres website hurtigt spoles tilbage til en nylig problemfri version, og så er I klar til at handle med jeres kunder igen.

Derfor er komplet backup af hele jeres online tilstedeværelse inkluderet i jeres hostingaftale, når I bliver hosted af vores hosting partner.

WordPress Hjemmeside
og Webshop

Få sikret jeres online
tilstedeværelse i dag

Få sikret jeres online
tilstedeværelse i dag